tiistai 27. kesäkuuta 2023

Keskiaikapäivät 29.6. - 2.7.2023

 Keskiaikapäivät alkavat!

 Valmistelemme nukketeatterin ensi-iltaa, ja keskiaikapäivillä olemme muutenkin mukana menossa torstaista sunnuntaihin, pistäydy ostoksilla ja kahvilla!

Viro-keskuksessa on markkinoiden aikaan menossa hyväntekeväisyysmyyjäiset: Viron Hea Hoog (kehitysvammaisten työkeskuksia ylläpitävä säätiö) myy taidokkaita ja värikkäitä käsitöitä! Saunahatut olivat viime kesän hitti - niitä jälleen tarjolla - ja mitähän muuta tänä kesänä olisi mökkituliaisiksi? Tule katsomaan!

Ukraina-tukituotteita on myynnissä IF:n vinttikamarin puolella, sieltä löytyy myös kahvila, jossa voit lepuuttaa jalkojasi. Lettuja ja vohveleita valmistuu tilauksesta!

Markkina-ajat: to ja pe 12-20, la ja su 12-18.

****

Varsinais-Suomen Viro-keskus ry ylpeänä esittää:

Tene Ruubelin nukketeatterin Aurinkolinna, Õnnemägi.

Ensi-esitys 29.6. klo 16. 

Monikielinen, värikäs satuesitys sopii kaikille lapsille ja lapsenmielisille. Esityksessä kuullaan suomea, viroa ja hiukan muitakin kieliä ympäri Euroopan!

Rooleissa: Kari Mäkiniemelä (kuningas), Ülle Priks (kuningatar), Kirsi Äyräs (narri), Miroslav Laur (muusikko), Tene Ruubel (kertoja ja nuket prinsessa Mia, Hans ja susi)

Käsikirjoitus: Tene Ruubel ja Kirsi Äyräs
Musiikin suunnittelu: Miroslav Laur
Nukentekijä: Sarimaarit Manni

*****
Aurinkolinnan esitykset ovat Keskiaikapäivillä 29.6.-2.7. Viro-keskuksessa / Interkulttuurisen foorumin tiloissa (Vanha Suurtori 3, Brinkkalan sisäpihan puolella)

Tene Ruubelin nukketeatteri
Aurinkolinna - Õnnemägi:

  • To 29.6. klo 16
  • Pe 30.6. klo 16
  • La 1.7. klo 11.30
  • Su 2.7. klo 11.30

 

Esityksiin vapaa pääsy, mutta paikkoja rajallinen määrä. Lippujen jako alkaa 30 min ennen esitystä Viro-keskuksessa. Esitykset Viro-keskuksessa / Interkulttuurisen foorumin tiloissa Brinkkalan pihatalossa (2.krs)

********

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti