keskiviikko 4. syyskuuta 2019

Syksyn tapahtumia, tule mukaan!


Kalenteriin merkattavaa:

9.9. alkavalla viikolla alkavat kielikurssit! Valitse omasi ja rohkeasti mukaan!
Viroa suomenkielisille: kurssit
Suomea vironkielisille: suomenkielen kurssit


14.-15.9. juhlistetaan Turun päivää Brinkkalan Pikkumarkkinoilla la ja su klo 12-17. Viro-keskus mukana menossa sekä sisäpihan puolella yhdessä käsityöläisten kanssa että Vanhalla Suurtorilla, jossa sunnuntaina on Mahdollisuuksien tori.

19.9. klo 18 Kirsti Narinen Turussa, Turun kaupunginkirjaston Studiossa, tervetuloa kuuntelemaan edellisen suurlähettilään mietteitä Tallinnasta, Virosta, maailmasta - tai mistä hän sinä päivänä haluaakaan puhua. Kirsti Narinen tunnetaan loistavana spontaanina esiintyjänä, joten yllätyksiä illan aikana varmasti luvassa! Turkuun hän saapuu Turun Tuglas-seuran kutsumana.

4.-6.10. Turun kansainväliset kirjamessut: Viro-osaston löydät A hallista (A18), tervetuloa! Virosta kirjamessujen vieraiksi saapuvat tänä vuonna Indrek Hargla, Leelo Tungal ja Eeva Park.

18.10. Turun kaupunginkirjaston Studiossa klo 17-19.45: unkari, viro ja suomi - puhetta puheesta! Tervetuloa! Alustajina Renate Pajusalu, Judith Varga ja Hanna Jokela, illan päätteeksi paneelikeskustelua johtaa Duha Elsayed. Myös musiikkiohjelmaa ja pientä tarjoilua.

31.10. klo 17 alkaen Koulu-ravintola, historianluokka: Tapio Mäkeläinen & tuntematon Tallinna! Mäkeläisen uusi teos Tallinnan vanhakaupunki täydentää jo mittavaa opaskirjojen sarjaa... ja tietokirjailija todella tuntee sen tuntemattomankin Tallinnan. Tervetuloa viettämään Tallinna-iltaa, kuulemaan ja kyselemään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti