keskiviikko 4. joulukuuta 2019

Palkittua kansalaisdiplomatiaa

Nyt saamme ylpeinä esitellä:
Palkittua kansalaisdiplomatiaa Suomen Turussa!
Viron ulkoministeriö on nimennyt Varsinais-Suomen Viro-keskus Ry:n toiminnanjohtajan Kirsi Äyräksen kansalaisdiplomaatiksi ansioistaan Viron ja Suomen suhteiden edistämisessä ja virolaisen kulttuurin esittelemisessä Turun alueella.

Saman kunnianimityksen sai ESTO 2019 -toimikunta, jossa on mukana Turusta Ülle Priks. Hänen vastuullaan olivat ESTO 2019 markkinat Senaatintorilla. Onnea myös koko palkitulle toimikunnalle, jossa on edustettuna aktiivisten virolaisten joukko eri puolilta Suomea.

#rahvadiplomaatid #eestivälisministeerium 
#Turku #Turu #Tänud

***


26. novembril 2019 ehk kodanikupäeval tunnustab välisministeerium aukirjaga rahvadiplomaate ja kodanikuühendusi, kes on märkimisväärselt aidanud edendada Eesti keelt, kultuuri ja ettevõtlust maailmas.
Välisministeerium annab rahvadiplomaatia aukirju kodanikupäeval välja kümnendat korda. Aukirja saab inimene või kodanikuühendus, kes on pikaajaliselt ja silmapaistvalt aidanud vabatahtlikkuse alusel hoida eesti keelt, kultuuri ja vaimsust või tutvustanud Eesti ettevõtluskeskkonda, digiühiskonda ja ärikultuuri, andes oma panuse Eesti riigi hea maine loomisesse oma asukohamaal.


Kirsi Äyräs - pühendunud töö eest Eesti-Soome suhete edendamisel ning Eesti kultuuri tutvustamisel Turu linna piirkonnas
Esto 2019 Helsingi komitee – ESTO 2019 Helsingis toimunud ürituste eduka läbiviimise ja eestluse hoidmise eest

https://vm.ee/et/uudised/valisministeerium-tunnustab-kodanikupaeval-rahvadiplomaate-2?fbclid=IwAR1easc1HG1XgRz4IRUp6j5FOcJlDzeoObzCZQhpQpj_ojVXdFl0ND9iDuU


Kirsi Äyräs
Kansalaisdiplomaatti Kirsi Äyräs
kirsiayras
Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n toiminnanjohtaja Kirsi Äyräs



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti