tiistai 8. kesäkuuta 2021

Kesäterveisiä: teatteria ja kielikursseja

 Teatteriuutisia!


Lauantaina 12.6. klo 11 on tarjolla nukketeatteria Brinkkalan pihalla, tervetuloa! Tene Ruubelin nukketeatteri on liikkeellä jälleen kolmen porsaan ja hurjan susihukan seikkailujen kanssa. Esityksen jälkeen voit jäädä nauttimaan Brinkkalan pihalla Kirjakahvilan kirppistunnelmasta. Viro-keskuksessa myös ovet avoinna, tervetuloa katsomaan Rait Priksin ja Mikael Korhosen taidetta.


Urheasti uusi yritys, eli viimeksi koronarajoitusten takia valitettavasti peruuntunut vierailuesitys tulee syksyllä Turkuun!

Liput Andres Dvinjaninovin monologiestykseen Vanuse 50 varjundit lauantaina 30.10. klo 18.30 Turun Kaupunginteatterin Pienellä näyttämöllä ovat nyt myynnissä Lippupisteessä

https://www.lippu.fi/artist/turun-kaupunginteatteri/vanuse-50-varjundit-ikaeaentymisen-50-saevyae-2737850/

ja teatterin omilla sivuilla https://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/vanuse-50-varjundit-ikaantymisen-50-savya 


Syksyn alussa on muutenkin paljon teatteria tarjolla: tulossa nuorten kesätyöprojektin esitykset Taiteiden yönä 12.8. ja Itämeri-päivänä 26.8. sekä 20.8. Turu Teater -ensi-ilta Elämä 2.0. Lisätietoa näistä elokuun koittaessa.



Syksyn kursseille voi jo ilmoittautua!


Syksyn kurssiohjelma on jo julkaistu, suosittelemme vironkursseja: Turun työväenopisto, Aurala, TSL Turku ja ympäristökuntien opistot! Voit jo ilmoittautua ja varmistaa paikkasi kurssilla.


***


-Kesällä Viro-keskuksen toimisto on avoinna sopimuksen mukaan, soita 040 147 5221 ja sovi aika. Lisäksi Brinkkalan tapahtumien aikaan olemme paikalla aina kuin vain mahdollista.




Kesäterveisin 

Viro-keskuksen väki


********

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti