tiistai 23. marraskuuta 2021

Terveiset syyskokouksesta!

Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n syyskokous 23.11. 2021 on tehnyt henkilövalinnat vuodelle 2022.

Uudeksi hallituksen puheenjohtajaksi valittiin professori Kirsi Vainio-Korhonen.

Uutena 1.     varapuheenjohtajana aloittaa Imbi Kolkkanen, joka on tuttu hallituksen jäsen jo usean vuoden ajalta; hän on myös Suomen Viro-yhdistysten liiton hallituksen jäsen.

2.    varapuheenjohtajan paikalla jatkaa tuttuun tapaan Juha Laine.


Hallituksen jäsenistä valittiin jatkamaan Tarmo Areda, Klaarika El Haitani,  Atte Huhtala, Raimo Korhonen, Ann-Ly Palosaari sekä puheenjohtajan paikalta näin "hallituksen rivijäseneksi" väistynyt Mari Jurtom.

Uusina hallitukseen valittiin Eero Vainio, Terttu Parkkinen,  Jouni Elomaa ja Rauno Saralehto. Uudet jäsenet esittäytyivät, ja kokousväki sai kuulla että heidän mukanaan saamme erinomaista, laajaa Viro-tuntemusta mukaan yhdistyksen johtoon.

Toiminnantarkastajiksi valittiin viime vuonna tässä tehtävässä aloittanut  Juhani Koivuviita ja uutena Tarja Haranen, varalla ovat Pekka Kanervisto ja Antti Valtanen: koko joukko pitkänlinjan tunnettuja aktiiveja Viro-keskuksessa.

Syyskokouksen puheenjohtajana toimi Juha Laine ja sihteerinä Aila Grönholm. Jäseniä oli kokouksessa 27, heistä puolet oli mukana etänä ja puolet paikanpäällä Viro-keskuksessa. Etäyhteys toimi hyvin, ja myös Viron puolelta osallistuneet ex-puheenjohtaja Markku Lehtonen (mukana Haapsalusta asti) ja nykyinen puheenjohtaja Mari Jurtom (Tallinnasta) olivat kuin samassa huoneessa muun kokousväen kanssa.Erittäin suuret kiitokset työstään yhdistyksen hyväksi saavat hallitustyöstä vuoden vaihtuessa väistyvät Pekka Lehtinen, Kari J. Kettula, Duha Elsayed ja Eva Finch.

Vanha hallitus ja uusi hallitus kokoontuvat yhdessä vielä ennen joulua, tässä jatketaan yhdistyksen omaa "vallanvaihdon" perinnettä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti