maanantai 4. heinäkuuta 2022

Viro-keskuksen heinäkuu

Heinäkuussa Varsinais-Suomen Viro-keskus Ry:n konttori palvelee tiistaisin klo 16-18 ja keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12-15. Päivystäjinä ovat Päivi ja Triinu-Liis, kiitos heille jo etukäteen kesäviikkojen avusta.

Tervetuloa pienen Viro-puodin tuotteita ostamaan! Myös Hea Hoog -myyjäiset jatkuvat. Tarjolla on Viron kehitysvammaisten työkeskusten uniikkeja käsityötuotteita, joita ostamalla tuet heidän mahdollisuuksiaan osallistua työelämään. Kiitos kaikille jotka kävivät markkinaostoksilla viikonvaihteessa!

Ja jos olet saanut tiedon saapuneesta passista / id-kortista, näinä samoina päivystysaikoina voit tulla noutamaan dokumenttisi - suurin osa konsulin vierailun aikaan tilatuista dokumenteista on jo saapunut. Tiedustelut dokumenteista p. 040 147 5221

Kesäohjelmaa:




25.7. - 27.7. houkuttelemme kaupunkiin jääneitä rannalle ja luontoon! Tervetuloa Viro-keskuksen seurassa Ruisrantaan, ohjelmassa on kesäistä yhteislaulua, makramee-solmuilua ja piirtämistä luonnossa. Ohjelma sujuu viroksi ja suomeksi, tere tulemast! Tiedustelut ja ilmoittautumiset: 040 147 5221

28.7. -31.7. Hengaillaan Haapsalussa! Virosta ja moottoripyöräilystä pitävien mukavien ihmisten kohtaaminen yhdessä Viron hienoimmista kaupungeista. (Perille voi saapua millä kulkuneuvolla haluat).
Jo perinteeksi muodostunut omatoimimatka Viroon - tällä kertaa mennään Haapsaluun. Ensimmäisen illan kokoontumispaikka ilmoitetaan myöhemmin. Tervetuloa mukaan! Majoitussuositus: Fra mare Thalasso Spa. Jokainen osallistuja varaa itse matkansa ja majoituksensa, paikanpäällä sovitaan yhteisestä ohjelmasta.

***
-Kesäistä puistojoogaa, ohjaajana Heli Tamm. Kokoontuminen Vanhalla Suurtorilla, tervetuloa (tiedustelut 040 147 5221)

***


Virolaisia esiintyjiä Turun kesässä:

Ringhold Ilmiö-festivaalilla 23.7. Brinkkalan lavalla klo 16

Turun Urkujuhlat, Tuomiokirkon päivämusiikki tiistaina 26.7. klo 13:
Kristel Aer

Mukavaa kesää kaikille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti