maanantai 5. syyskuuta 2022

Tapaamisia toimistolla! Tervetuloa!

 Hei kaikki! Viro-keskus kutsuu yhdistyksen jäseniä vierailemaan konttorilla, meillä on mielenkiintoista nähtävää! Tapaamisiin!


Tiistaina 6.9. ja keskiviikkona 7.9.:
"Minä olen musiikinopettaja ja pidän erilaisista äänistä - siksi keräilen käsikelloja! Tässä näyttelyssä on nähtävänä 238 käsikelloa. Käsikellot ovat vanhoja soittimia. Kerron näistä lisää paikanpäällä", kertoo Triinu-Liis Kull.
Tervetuloa huomenna tiistaina Viro-keskuksen konttorille klo 18, kahvitarjoilu! 
Ja vielä viimeinen käsikellojen esittely: keskiviikkona klo 13. Tervetuloa!

Lauantaina 10.9.
-Vanhalla Suurtorilla vietetään lähiruuan päivää, ja samaan aikaan Viro-keskuksessa avoimet ovet. Tervetuloa kahville! Takahuoneen puolella esittelemme Markku Laitakarin valokuvanäyttelyä: kansanperinnettä Virosta ja Suomesta.
Lauantaina 10.9. klo 12-16

Tiistaina 13.9.
Vapaaehtoisten info! Haluaisitko tulla vapaaehtoisena avuksi Mahdollisuuksien torille 18.9. / Järjestöjen päivään Turun kauppatorille 20.9. / Kirjamessuille 30.9.-2.10. ? Tervetuloa toimistolle ti 13.9. klo 17.30 ja kuulet lisää! Ja ehkä sinulla on omia ideoita, mitä yhdistys voisi tänä syksynä toteuttaa? Tule mukaan, suunnitellaan yhdessä.

Torstaina 15.9:
Tervetuloa kolikkonäyttelyyn! Kolikkojen keräilijä Rein Kull esittelee omaa näyttelyään, jossa on nähtävänä vanhat kolikot Suomesta, Virosta, Vatikaanista, ja monista muista maista. Rein osaa opastaa aloittelevia keräilijöitä, mistä aloittaa, kuinka kerätä jne. Mahdollista on kysyä, kuinka saa puhdistettua kolikoita ja muuta tietoa keräilyharrastukseen liittyen. 
Tervetuloa torstaina, 15. syyskuuta klo 17.00-19.00.

Tapaamisiin lähipäivinä!
Kaikissa tapaamisissa puhumme suomea ja viroa. 


Syyskuun aukioloajat:
ma-to klo 10-15 sekä tapahtumien aikaan.

-Muistathan, että kielikurssit ovat juuri alkamassa! Joko ilmoittauduit?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti