perjantai 28. lokakuuta 2022

Avajaiset Linnankatu 31 - tervetuloa 1.11. klo 15

 Tervetuloa tutustumaan Linnankatu 31 uusiin tiloihin ja tervehtimään yhteistyökumppaniamme Suomen ukrainalaiset ry:tä.


Avajaisten ohjelmassa mukana myös Viro-keskuksen esitykset! Tule mukaan tutustumaan ja ideoimaan toimintaa tiloihin.


Tervetuloa Turun Ukraina-keskuksen avajaisiin 1.11.2022 klo 15.00

 

Suomen Ukrainalaiset ry aloittaa Turun Ukraina-keskuksen toiminnan Turun kaupungin Kotoutumisen osaamiskeskuksen tiloissa marraskuusta 2022 alkaen. Avajaiset järjestetään tiistaina 1.11. klo 15.00 alkaen.

Lämpimästi tervetuloa Turun Ukraina-keskuksen avajaisiin tiistaina 1.11. klo 15.00 osoitteeseen Linnankatu 31, 3 krs (käynti sisäpihalta Kivipainon taloon hissillä talon puolesta välistä). Luvassa on keskuksen toiminnan esittelyä, tanssiesityksiä ja musiikkia. Avajaisissa on tarjolla kahvia ja nähtävissä on myös yhdistysten taidenäyttelyitä.

Turun Ukraina-keskuksen tarkoitus on koota Turun ukrainalaisia yhteen ja tarjota heille harrastusmahdollisuuksia, kotoutumista tukevaa tietoa sekä mahdollisuuden opiskella suomen kieltä.

Keskuksen ylläpitämisellä halutaan edistää ihmisten välistä suoraa kanssakäymistä sekä tehdä tunnetuksi Ukraina ja ukrainalaisuus Suomessa. Lisäksi pyritään edistämään Suomen ja Ukrainan kulttuurisuhteita sekä ukrainan ja suomen kielten opiskelua. Keskus tukee ukrainalaisten ja muidenkin maahanmuuttajien kotoutumista.

Turun Ukraina-keskuksen toiminta järjestetään Turun maahanmuuttopalvelujen Kotoutumisen osaamiskeskuksessa, osoitteessa Linnankatu 31, 3. krs. iltaisin ja viikonloppuisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti