torstai 7. joulukuuta 2023

Kohti joulua!

 Vanhan ajan joulumarkkinat Vanhalla Suurtorilla ja Brinkkalassa jatkuvat vielä kahtena viikonloppuna, la ja su klo 11-17. Viro-keskuksessa on mukava käydä lämmittelemässä glögikahvilassa ja jouluisilla ostoksilla. Tulevana viikonvaihteena mukaan myyjäismenoon tulevat myös Marje Õunapuu Ceramics ja Kaarina Silmunen & lumoava tietokirja Löytöretkellä Baltian luonnossa! Tule täydentämään joulupukin konttia!


Olethan jo huomannut Viro-keskuksen oman joulukalenterin? Tule seuraamaan albumia: 
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.766364548868717&type=3
Joulukalenterin avulla voit opetella jouluisia runoja ja loruja, jotta pärjäät virolaisen joulupukin kanssa! Ilman runoa ei tule lahjoja :)  
Kiitos joulutunnelman luomisesta kalenterityöryhmälle: runot etsi Margit Varik, lukijana toimi Tene Ruubel, videot koosti Ülle Priks.


International house Turku kutsuu joulupuurolle:
Avoimet ovet Linnankatu 31:ssä 11.-12.12. kello 12-17. Tilojen ja toiminnan esittelyn lisäksi tarjolla riisipuuroa ja glögiä, tervetuloa tutustumaan!
Viro-keskus on mukana menossa, Tene Ruubelin Nukketeatterin ja Viguriväntin seikkailut tapaat Linnankadulla maanantaina ja tiistaina 12.30-14.00 välillä.
Linnankatu 31:n tilat (Vanha kivipaino, 3. krs) ovat toimintaa täynnä aamusta iltaan, International Housen työpäivän jälkeen samoissa tiloissa jatkavat: Ukraina-keskus - Linnankatu 31, Turku - Українці Фінляндії / Suomen Ukrainalaiset sekä Linnankatu 31 huvikeskus - Viro-keskuksen toimintaa. Tule käymään avointen ovien tapahtumassa ja kuulet lisää!

Saga-palvelukeskuksen joulumyyjäiset ovat 13.12. - ja Viro-keskus jälleen mukana! Saga Kaskenpuistossa myyjäiset alkavat klo 11 ja Saga Kaskenniityssä klo 14, tervetuloa mukaan joulutunnelmaan ja ostoksille!

Suomen Viro-yhdistysten liitto kutsuu konserttiin:
Nyt olisi mainio tilaisuus päästä kuuntelemaan huippupianisti Johan Randvereä 18.12. klo 19 Musiikkitalossa Helsingissähttps://musiikkitalo.fi/tapahtumat/johan-randvere-piano/
Ilmoita maanantaihin 11.12. mennessä, jos haluat tulla SVYL:n porukalla konserttiin (konserttilipun hinta alk. 30 eur, riippuen ryhmän koosta): svyl@svyl.fi

****

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti