maanantai 1. kesäkuuta 2020

Kesäkuun ensimmäinen viikko


Tällä viikolla Suomi ottaa pieniä askeleita avautumisen suuntaan, ja niinpä myös Viro-keskuksen toimisto palaa etätyöstä paikanpäälle Brinkkalaan. 1.6. alkaen konttorimme on avoinna ma-pe klo 10-15. Tervetuloa! Saimme lahjoituksena Viron suurlähetystöltä upeat sohvat, joten toimisto on kalustettu aivan uuteen uskoon. -Suuret kiitokset suurlähetystölle, toivotamme heille sujuvaa remonttia. Ja erityinen kiitos yhdistyksen kantaville voimille, sohvat eivät nimittäin ole ihan kevyitä!

*Kesän markkinat ovat peruuntuneet, mutta konttorilla järjestellään kesäksi pientä Viro-puotia, tule katsomaan, ehkä löydät ostettavaakin!

* Viro avaa rajansa matkailijoille  1.6., mutta Suomen puolella suositus on edelleen, että ei-välttämätöntä matkailua tulisi välttää. Suomeen palatessa on voimassa 14 päivän karanteenisuositus, joten kannattaa sopia toimintatavoista oman työnantajan kanssa, ennen kuin lähtee Viron-lomalle. 

Vastuullisia mutta samalla riemukkaita reissuja Viro-keskuksen jäsenille! Muistakaa hyödyntää jäsenetunne: kysy toimistolta käyttöösi Tallinkin yritysasiakkaan tarjoukset.


***

Ensimmäinen tapahtumamme vietetään ulkoilmassa Brinkkalan pihalla, tervetuloa:

Kaksipyöräisellä Viroon! Kokoonnumme keskiviikkona 3.6. klo 17, tarjolla vinkkejä moottoripyörämatkailusta ja pyöräilystä Virossa:*****
Pöiden kirkko Saarenmaalla kokoaa varoja urkuja varten. Tervakosken upea lahjoitus tulee tarpeeseen, mutta urut tarvitsevat vielä kunnostuksen ennen kuin ne voivat palvella Pöiden kirkkoa - toivottavasti vuosikymmeniä. Ohessa Hooandjan linkki, jos haluat tukea hanketta:
(kiitos vinkistä yhdistyksemme jäsenelle taidehistorioitsija Kai Stahlille.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti