tiistai 29. syyskuuta 2020

Markkinatunnelmaa ja syksyn harrastuksia

 

Torstaina 1.10. levittäytyvät jokivarteen ja Vanhalle Suurtorille Kansainväliset suurmarkkinat. Suosittelemme käymään markkinoilla ja samalla reissulla poikkeamaan meillä konttorilla,  pienessä Viro-puodissamme on jälleen uusia tuotteita tarjolla! Viro-keskus on markkinoiden aikana avoinna torstaina klo 10-18 ja perjantaina klo 10-15, tervetuloa.

Markkinoilta löytyy myös kaksi virolaisia tuotteita myyvää kojua, juustoja myy Saaremaine Oü ja keittiön puutuotteita FIE Anders Auväärt. Markkinat jatkuvat sunnuntaihin saakka. Muistathan noudattaa järjestäjien ohjeita turvavälistä ja käsien desinfioinnista - turvallisia markkinapäiviä kaikille!

***

Tänään tiistaina klo 17 Brinkkalan galleriassa folkloristi John Björkman kertoo Viron ja Suomen pyhistä luonnonpaikoista, tervetuloa kuulemaan esittelyä ja tutustumaan mielenkiintoiseen näyttelyyn.


****

Tänä syksynä järjestämme turvallisuuden vuoksi yhdistystoimintaa pienissä ryhmissä.

Vironkielistä harrastustoimintaa on tänä syksynä tarjolla runsaasti:
kansantanssiryhmä, pienten lasten lauluryhmä, lasten näytelmäkerho, teatteriryhmä aikuisille, joogaryhmä, käsityörinki, suomenkielen ryhmät. Kysy lisää toimistolta!

Monenlaista ohjelmaa pimeneviin iltoihin on luvassa syksyn mittaan pienissä ryhmissä vironkielen ja kulttuurin harrastajille, ja mm. keskustelupiirit kokoontuvat säännöllisesti. Kysy lisää toimistolta!

*****

Koronatilanteen takia toimiston aukioloajoissa voi olla äkillisiä muutoksia, suosittelemme soittamaan ennen käyntiä. Joka tapauksessa odotamme sinua mieluusti käymään meillä, myös virolaiset tuotteet ovat myynnissä aina kun ovet ovat auki. Tarjolla mm. Semun tyrnituotteita ja muita täysmehuja, ruokaöljyjä, tattarijauhoa, hunajaa ja omenaviinietikkaa Saarenmaalta, Pea Peenar design-korut ja rusetit... Tervetuloa! (ma-pe klo 10-15 tai sopimuksen mukaan)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti