keskiviikko 4. marraskuuta 2020

Marraskuisia uutisia

 * Kaipaatko Kalevin suklaita joulunajan iloksi? Nyt voit tilata herkkuja Viro-keskuksen kautta,  teethän tilauksen sähköpostilla virokeskus@gmail.com 12.11. mennessä! Kannattaa myös piipahtaa toimistolla kurkkimassa, mitä meillä on myynnissä, joulunajan valikoima täydentyy pikkuisessa eteispuodissamme. (Huom, jos haluat Kalevin katalogin, pyydä: virokeskus@gmail.com niin lähetämme sinulle pdf-julkaisun)* Torstaina 5.11. klo 19 tervetuloa pienelle etäluennolle! Kirsi kertoilee virolaisesta tapakulttuurista, ja lisäksi sana on vapaa jos osallistujat haluavat kommentoida. Mukaan keskusteluun pääset tästä linkistä torstaina klo 18.45 alkaen:


* Pyydämme sinun apuasi uuden teatteriproduktion taustainfon kokoamisessa! Olethan avuksi luovassa työssämme. Ohjaaja/käsikirjoittaja Siim Maaten toivoo kommentteja Viroon ja virolaisiin liittyen, voit vastata kaikkiin tai vain osaan, kirjoita vapaasti. Tästä linkistä pääset vastaamaan:


Upouusi teatteriryhmä Turu Teater kiittää vaivannäöstä! Haluatko mukaan teatteriryhmään? Kysy lisää toimistolta!

************


Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n syyskokous on edessä 24.11. klo 18.30, seuraillaan vielä näitä marraskuisia koronarajoituksia ja katsotaan kuinka järjestelyt tällä kertaa kannattaa tehdä. Todennäköisesti kokoukseen on mahdollista osallistua sekä paikanpäällä toimistolla että etänä.


SVYL:n vuosikokous pidettiin maanantaina 2.11. 2020 etäkokouksena, terveisiä kaikille jäsenille! Liiton puheenjohtaja Grete Ahtola valittiin yksimielisesti jatkamaan seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Oma edustajamme Imbi Kolkkanen valittiin samoin jatkamaan hallituksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti