maanantai 11. tammikuuta 2021

Kevään kielikurssit - ilmoittaudu nyt!

Kevätkauden kielikurssit alkavat tammikuun lopulla - helmikuun alkupuolella, ilmoittautumisaika on juuri nyt! Kursseilta paikan varanneille tiedotetaan, jos tulee aikataulumuutoksia tai muita muutoksia koronarajoitusten takia: tavoitteena on järjestää opetus pienryhmissä lähiopetuksena. Jos tähän ei ole mahdollisuuksia, voi alkukaudesta olla jonkin aikaa etäopetusta.
Valitse kurssisi:
Suosittelemme tietysti erityisesti viron, latvian ja liettuan kursseja! Tarjolla on myös suomea vironkielisille.
Turun työväenopiston kevätlukukausi alkaa helmikuun alussa. Tarjolla on paljon mielenkiintoista ohjelmaa:
Suositukset erityisesti Eesti keele sõbrad -kurssille - ja mainio valikoima eri tasoisia suomen kielen kursseja englannin, suomen ja viron pohjalta.
Auralan kansalaisopiston tarjonta kevääksi on myös oikein houkutteleva:

Lisäksi suosittelemme tarkistamaan lähikuntien opistojen keväällä alkavat kurssit!
****
Tavataan keskiviikkona webinaarissa:

Tervetuloa Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n webinaariin 13.1. klo 11: puhutaan Lahemaan kansallispuistosta ja alueen kartanoista mainioina matkakohteina.

Kivoja vinkkejä kertoo Kerli, joka itse on Lahemaalta kotoisin.
Klikkaa linkkiä ja sen jälkeen avautuvassa näkymässä "Join meeting". Et tarvitse omalle koneellesi mitään erillistä ohjelmaa, webinaari toimii kokonaan netin kautta. 

***
Tässä jo kevätkauden päivämääriä kalenteriin merkattavaksi (huom! kaikki suunnitelmat voivat muuttua koronatilanteen mukaan:)
20.2.-24.2. juhlistamme Viron itsenäisyyspäivää.
2.3. klo 18 Kaarina-talolla Kirjastokeikka: Nopsajalad ja Turu teater, lisäksi asiaa Jõgeva-Kaarinan ystävyyskuntareissusta.
14.3. klo 14 Viro-konsertti Vanhalla raatihuoneella.
23.3. klo 18.30 Varsinais-Suomen viro-keskus ry:n sääntömääräinen kevätkokous, järjestetään myös etäosallistumisen mahdollisuus.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti