torstai 14. tammikuuta 2021

Neulegraffiteja tekemään - tule etäryhmään!

Tule mukaan käsityön etäryhmään! Kutsumme kaikki neuloosin hurahtaneet osallistumaan ympäristötaidetapahtumaan, luodaan yhdessä neulegraffititeos Aurajoen jokirantaan,
Viro-keskus lähetee tietysti jälleen mukaan kässän hurmaan ja osallistuu jo kolmatta kertaa tähän hauskaan yhteisölliseen tempaukseen sekä tuomaan iloa ohikulkijoille! Tapahtumaa koordinoi Taito  Åboland, ja suosittu neulegraffiti -avajaistapahtuma on jokirannassa la 8.5.2021. klo 09.00-15.00. Työt ovat esilla 24.5. saakka.
Tapahtuman teemana on "Yhdessä", sillä vuosi 2021 tuo meitä lähemmäs toisiamme, pakollisesta etäisyydestä huolimatta. Ympäristöteoksissa on esillä käsillä tekemisen ilo ja moninainen osallistujajoukko. Teeman puitteissa voi luoda mitä vaan; vaikka erilaisuutta, yhteenkuuluvuutta kuvaavia teoksia sekä ennenkaikkea omia ideoita ja värikästä luovuutta!

Perinteisen virkkaami sen ja neulomisen lisäksi saa sujauttaa mukaan vaikkapa mietelauseita ristipistoin.  Vain mielikuvitus on rajana! Tule mukaan ryhmään, aloitamme helmikuussa!

Ilmoittaudu mukaan Viro-keskuksen neulegraffitiporukkaan: virokeskus@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti