sunnuntai 22. lokakuuta 2023

Ajankohtaista marras- joulukuussa

Viro-juttuja, keskustelupiirien kokoontumisia, kielikursseilla ahkerointia, näyttelyitä, matkavinkkejä, tapahtumia. Ajankohtaiset tapahtumatiedot löydät facebookista: www.facebook.com/virokeskus.turku

Joulumarkkinoiden aika! Tervetuloa ostoksille Vanhan suurtorin tunnelmallisille Vanhan ajan markkinoille ja pistäydy kahvilla ja ostoksilla Viro-keskuksessa! Olemme markkinoiden aikaan auki myös lauantaisin ja sunnuntaisin.
Vanhan Suurtorin joulu neljänä viikonloppuna la-su klo 11-17: 
25.–26.11.
2.–3.12.
9.–10.12.
16.–17.12.

Kokouskutsu: 28.11. klo 18 Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n syyskokous, osoite: Vanha Suurtori 3. Käsitellään sääntömääräiset syyskokouksen asiat, mm. valitaan hallituksen jäsenet vuodelle 2024 ja vahvistetaan toimintasuunnitelma. Tervetuloa!

30.11. klo 18 Monikulttuurinen itsenäisyysjuhla Turun VPK:n talolla. Vapaa pääsy, ennakkoilmoittautuminen: virokeskus@gmail.com

Sofi Oksasen Puhdistus Jo-Jo-teatterissa Turun Manillassa! Lähdetään yhdessä teatteriin to 7.12. klo 19, liput tähän näytökseen Viro-keskuksen kautta alennushintaan tarjolla 28.11. saakka, tiedustelut ja varaukset: virokeskus@gmail.com

Pimeät illat ovat täällä! Kiinnostavatko pienimuotoiset kulttuuri-illat ja kokoontumiset Viro-keskuksessa? Kysy lisää: virokeskus@gmail.com

Aika valita kielikurssi kevääksi! Turun työväenopistolla, Auralassa ja TSL Turun ohjelmassa on monentasoisia vironkursseja, ja ilmoittautumisten aika on alkanut!

Merkkaa jo kalenteriin: Viro-keskus avaa 30 v. juhlavuotensa Lydia Koidula -teemalla 27.1. 2024 Turun pääkirjaston studiossa. Kylään tulee ET-teatteri "Minu elu" -esityksen kanssa.

Kiinnostaako kuorolaulu? Tule mukaan vironkieliseen kuoroon!
Hea koorilauluhuviline! Kui oskad laulda ja hindad head eestikeelset koorimuusikat, siis see koht on just sinu jaoks. Lauluproovid toimuvad teisipäeviti kell 18-20 Linnankatu 31 huvikeskuses. Sissepääs hoovipoolsest uksest, liftiga 3. korrusele. Meiega saab liituda ka Facebookis: Turu Eesti (ja sõprade) koor.

Vironkielisen lastentoiminnan info:
Lasteringide uudiseid saab jälgida grupis: Ülilahe laps Turu / Turku.

Vironkielinen neuvonta:

Turu Eesti keskuse nõustajad on abiks eestlastele Soomes. Kirjuta või helista julgelt, teenus on tasuta! Mõtleme koos, otsime lahendusi ja juhendame vajadusel edasi. Helista nõustajale: +358 40 220 8578 (kui ta ei saa kohe teie kõnele vastada, ta helistab tagasi.)

Nõustaja vastab küsimustele ainult isiklikult, ei kunagi avaliku fb-vestluse kaudu. FB-leheküljel "Abiks eestlastele Soomes" aga jagatakse üldiseid teavitusi ja kasulikku infot - tasub jälgida!

Lisaks teie küsimustele vastab Turu Eesti keskus, tööpäeviti tel. +35840 1475221.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti