torstai 5. maaliskuuta 2020

Matkailua kevätkaudella 2020

Huom! Tapahtumien järjestäjänä seuraamme tilannetta ja peruutamme/siirrämme matkat tarpeen vaatiessa. 

Keväinen tervehdys Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n jäsenille!

Vielä ehdit varata paikkasi Viro-keskuksen ja Abelitan Keväinen Viro -matkalle. Saimme vielä järjestymään lisäpaikkoja, varausaikaa on jatkettu!
Lisätietoa:
https://www.facebook.com/events/2509563885966942/


* Matkan ensimmäinen kohde on Arvo Pärt -keskus Laulasmaalla. Meillä on ilo esitellä säveltäjää myös Turussa näyttelyn kautta aivan pian: Turun taide- ja antiikkimessuilla 14.3.-15.3. ---Tervetuloa messuille! Viro-keskuksen osaston ja Viro-instituutin kiertonäyttelyn löydät A-hallista paikalta 153. 
Arvo Pärt - tunnettu ja tuntematon, tule tutustumaan!


***

Välitämme myös toisen mielenkiintoisen matkatarjouksen: MATKA BIRGITTA-FESTIVAALILLE TALLINNAAN 14.-16.8.2020Birgitta-festivaali on noussut yhdeksi Viron kulttuurikesän suosituimmaksi tapahtumaksi. Mystinen tunnelma on taattu, kun keskiaikaisen luostarin hämärän lumo ja nykyaikainen musiikkiteatteri kohtaavat elokuisessa illassa. Matkan aikana on mahdollista osallistua kahteen esitykseen: perjantain Aida ja lauantain Jevgeni Onegin.
Muutama paikka vielä tarjolla, ilmoittautumiset Eija Ketolalle ilmo.tsso@gmail.com (Muistathan mainita, että sait tiedon Viro-keskuksen kautta!)
Lisätietoa;Birgitta-festivaali 2020


*****


Tallinkin mainiot Varsinais-Suomen Viro-keskus ry:n bisneskoodit ovat yhdistyksen jäsenten käytettävissä myös vuonna 2020: kun varaat matkasi näillä koodeilla, saat aina vähintään 30% alennusta matkasi hinnasta, usein enemmänkin. KYSY KOODIT toimistolta ja käytä jäsenetusi hyödyksi, säästät pitkän pennin koko vuoden matkoistasi.


Mukavia reissuja kaikille!*****


Huom! Viro-keskuksen uudet aukioloajat: ma-pe klo 10-15. Tervetuloa asioimaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti