maanantai 27. syyskuuta 2021

Liput myynnissä: varmista paikkasi

Liput nyt myynnissä! Andres Dvinjaninovin odotettu vierailu Turkuun toteutuu lokakuun lopulla.

"Vanuse 50 varjundit - Ikääntymisen 50 sävyä" Lauantaina 30. lokakuuta kello 18.30

-Liput ovat myynnissä kaupunginteatterin sivujen ja Lippu.fi :n kautta! Voit käydä ostamassa liput myös suoraan kaupunginteatterin lippukassasta.
"Vanuse 50 varjundit - Ikääntymisen 50 sävyä" esitetään nyt TKT:n Pienellä näyttämöllä.

Esitys on vironkielinen. Tule testaamaan virontaitosi monologinäytelmän parissa!
Lipunmyynti:

https://www.lippu.fi/artist/turun-kaupunginteatteri/vanuse-50-varjundit-ikaeaentymisen-50-saevyae-2737850/


ja teatterin omilla sivuilla

https://teatteri.turku.fi/turun-kaupunginteatteri/ohjelmisto/vanuse-50-varjundit-ikaantymisen-50-savya .Tarton Karlova teatteri tuo syksyllä Turun Kaupunginteatteriin vastustamattoman monologin ikääntymiseen liittyvistä omituisuuksista.

Oletko kolme-, neli-, viisi-, kuusi- vai … -kymppinen? Vai onko sillä oikeastaan merkitystä, minkä ikäinen olet juuri nyt?  Ikävuodethan ovat numeroita, joita ei pysty pakenemaan. Olemmeko vanhetessamme viisaampia? Vaihtuvatko puheenaiheemme? Mitä vuodet tekevätkään luonteelle, aisteille, vartalolle ja hiusten värille?

Näitä vanhenemiseen liittyviä kysymyksiä pohtii rakastettu virolainen näyttelijä ja ohjaaja Andres Dvinjaninov, joka on valloittanut näyttämöitä ja hurmannut katsojia jo lähes 40 vuotta. Suomalaiselle teatteriyleisölle hän tuli ensimmäisen kerran tutuksi Pyynikin ja Samppalinnan kesäteattereiden esityksistä 1990-luvulla. Moni saattaa tunnistaa hänet myös Suomenkin televisiossa pyörineestä, Viron talouden villeistä vuosista kertovasta draamasarjasta Pank – pankin nousu ja uho. Kotimaassaan hänen tunnetaan lukuisista musikaalirooleistaan, omasta nostalgisesta lauluyhtyeestään Kaunimate Aastate Vennaskond ja ennen kaikkea miehenä, joka Emajöe Suveteaterin perustettuaan toi suomalaisen kesäteatteriperinteen Viroon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti