keskiviikko 1. kesäkuuta 2022

Kesäuutisia Viro-keskuksesta

Onko sinulla kesäisiä tietokonepulmia? Jumittaako läppäri? Ota kone mukaan ja tule kysymään neuvoja!

Viro-keskuksessa toimii Pop Up läppäriklinikka tiistaina 7.6. ja keskiviikkona 8.6. klo 12-15, voit tulla kysymään neuvoa tai voit jättää tietokoneesi tarkastettavaksi ja hakea sen myöhemmin.
Tervetuloa! Viirustarkastus ja neuvonta paikanpäällä ilmaiseksi, mahdolliset suuremmat urakat voit sopia erikseen.

***
My Bitter Sweet Frankenstein Body -näyttelyn avajaiset Titanik-galleriassa huomenna torstaina klo 18-20, tervetuloa - tere tulemast!
Näyttely on virolaisen nykytaidegalleria Kogon ja Titanikin tämän vuotisen yhteistyön tulosta. Näyttelyvaihdon myötä baltialaisia taiteilijoita tulee Turkuun ja suomalaiset taiteilijat tekevät syyskuussa vastavierailun Tarttoon.
Näyttely on esillä 3.-26.6.
Lisätietoja:
https://fb.me/e/1RRw4tbKm

***
17.-18.6. vietetään Turun tuomiokirkon synttäreitä ja koko vanhan kaupungin juhlaa. Viro-keskus on menossa mukana, tervetuloa! Perjantaina 17.6. toimistolla avoimet ovet ja kahvitarjoilu klo 12-15 ja lauantaina 18.6. klo 11-15 olemme mukana Vanhan Suurtorin kirppistapahtumassa.
Oman kirppispaikkasi voit varata Turkuseuralta, lisätietoa ja varauslinkki:
https://fb.me/e/1Yuca5MtD
***
7.6. alkaen tiistai-illan puistojooga Vanhalla Suurtorilla. Ohjaajana Heli Tamm. Kesäinen puistojooga sopii kaikille, tule rohkeasti kokeilemaan! Kokoontuminen tiistaisin klo 18 - säävaraus, peruuntuu sateen sattuessa.
https://fb.me/e/2pGRZclly
***
Keskiaikaiset markkinat valtaavat Vanhan Suurtorin 30.6.-3.7. -tulethan katsomaan, kuinka Turun kesän suurtapahtuma pääsee jälleen vauhtiin parin kesän hiljaisemman elon jälkeen. Viro-keskuksessa on markkinoiden ajan Hea Hoog -käsityötuotteita Virosta sekä kaikenmoista keskiaikaista menoa, tervetuloa!
***
Viro-keskuksen toimisto palvelee kesälläkin, mutta olemme paikalla vain sopimuksen mukaan: soitathan 040 147 5221 ja sovit tapaamisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti